Expertpanel Introduktion

Möt Valerie Edenholm – Intervju av vår expert för Pralintillverkning

Valerie bor i Sollentuna utanför Stockholm, är 38 år gammal och jobbar med logistik/administration på halvtid och med hennes egna företag Sweets by Vallie resterande tid. Valerie kommer att dela med sig av tips gällande pralintillverkning och här kommer vi också finna recept inom kategorin.

Hej Valerie och välkommen till vårt crew! När uppstod ditt intresse för bakning?

Jag har alltid bakat, mer regel än undantag att jag kom hem efter skolan och gjorde kladdkaka eller muffins.

– Vad betyder bakning för dig?

Massor, jag älskar att man kan vara kreativ och samtidigt glädja andra och sig själv. man känner sig ju duktig 🙂 det är också en form av terapi.

– Vilket köksredskap kan du inte vara utan?

Slickepott, ÄLSKAR slickepottar.

– Vad fikar du helst på café?

Testar gärna saker som jag själv är nyfiken på att baka. annars är jag tråkig och tar gärna en bulle.

– Vilket är ditt bästa/roligaste bakminne? 

Vore fel att inte svara Hela Sverige Bakar här. 

– Vem äter det du bakar? 

Familj, vänner och grannar. sen säljer jag även mina bakverk och praliner via mitt företag.

5 snabba:

Sol eller vintersemester?
– SOL 

Kaffe eller te?
– KAFFE

Choklad eller hallon?
– CHOKLAD

Film eller serie?
– SERIE

Morgonmänniska eller kvällsmänniska?
– KVÄLL (bakar gärna på natten)

Håll utkik här och på vår Instagram för recept och annan härlig läsning.

-♥-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *