Expertpanel Introduktion

Möt Sara Nakhaei – Intervju av vår expert för tårtdekorering

Sara är 31 år gammal, bor i Uppsala och studerar entreprenörskap och företagande. Sara är fantastisk på tårtdekorering inklusive tårtdekorering med sockerpasta. Sara kommer att dela med sig av tips och steg-för-steg-bilder inom detta.

Hej Sara, vad kul att ha med dig i gänget! Vill du berätta när ditt intresse för bakning startade?
När jag var barn. Min moster bakade många tårtor och jag älskade att titta och hjälpa henne så började mitt intresse för att baka tårtor.

– Vad betyder bakning för dig?
Det betyder kreativitet och konst.

– Vilket köksredskap kan du inte vara utan?
Köksmaskin

– Vilket är ditt bästa/roligaste bakminne?
En sommar gjorde jag cupcakes och desserter till min brors födelsedag för att åka till en trädgård och fira, men min bror lade dem bakom bilrutan och glömde ta bort dem, så krämerna smälte och alla färger blandades.

– Vad fikar du helst på café?
Te med en morotskaka

– Vem äter det du bakar?
Min familj och vänner.

5 snabba:
Sol eller vintersemester?
– Vintersemester

Kaffe eller te?
– Te

Choklad eller hallon?
– Hallon

Film eller serie?
– Serie

Morgonmänniska eller kvällsmänniska?
– Morgonmänniska

Håll utkik här och på vår Instagram för recept och annan härlig läsning.

-♥-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *