BakeCake & Teamet

Creating wow moments

I vårt lager på BakeCake flödar kreativitet och inspiration. I våra hyllor trängs ett brett och färgrikt sortiment av bakprodukter och baktillbehör såväl som kalastillbehör till kalas, bröllop, möhippa, babyshower och dop. Vi älskar att sätta färg på både vardag som fest och det vill vi göra genom att erbjuda ett stort urval av otroligt prisvärda varor för alla möjliga olika tillställningar och evenemang.

Färgglatt varuhus

På BakeCake har vi inte många hörn som står tomma i lokalen. Såfort man kliver innanför dörren är det ingen ovanlig syn att urskilja ett gäng uppblåsta svävande ballonger med konfetti i sprakande färger, eller ett gäng girlanger med olika grafiska mönster och dekorationer.

Till fredagsfikat bjuds det inte sällan på en elegant spritsad kaka serverad på ett snyggt tårtfat, ett överflöd av cupcakes i vackra muffinsformar eller tårtor med olika fyllningar smidigt gjorda med en färdig bakmix för smörkräm.

Vi tror helt enkelt på att det vackra ligger i detaljerna och att det är detaljerna som skapar stämningen (och njutningen!).

Och kanske det bästa av allt – de låga priserna! Vi handlar direkt från tillverkarna vilket gör att vi kan hålla priserna nere. Fantastiskt fina produkter till låga priser – vilken bra kombination va?! Varmt välkomna till BakeCake!

Unga och fulla med entusiasm

MÖT TEAMET BAKOM BAKECAKE

företagets medlemmar

KAROLINA TEKIN

CEO / FOUNDER

SOFIE KELES

SOCIAL MEDIA MANAGER

GEORGE BOGDANOVSKI

CREATIVE DIRECTOR
Hos oss på BakeCake hittar du ett brett sortiment av dekorationer och baktillbehör till fest, bröllop, dop & kalas.

BakeCake - creating WOW moments

PRESS & SAMARBETEN

Tveka inte på att kontakta oss för samarbetsförfrågningar eller pressrelaterade frågor.

NYHETSBREV

Psst! Gå med i BakeCake Crew och signa upp dig på vårt nyhetsbrev här.

BAKECAKE MAGAZINE

Ta del av våra grymma bak- & kalastips på BakeCake Blogg.

BAKECAKE COMMUNITY

Gå med i vårt community på sociala medier för härlig inspiration.