• FRI FRAKT ÖVER 1500 KR
 • 100% NÖJD KUNDGARANTI
 • 30 DAGARS RETURRÄTT
 • FRI FRAKT ÖVER 1500 KR
 • 100% NÖJD KUNDGARANTI
 • 30 DAGARS RETURRÄTT
Search icon
Favorite
0
Cart icon

Cupcakes i form av pumpor till Halloween

Cakepops, perfekt avrundning på kaffet och som tillbehör på dessertbordet! Dessa cakepops gräddar du direkt i ugnen i en färdig form för just cakepops, så smidigt! Doppa dem sedan i smält choklad och dekorera med strössel eller annan dekoration. Så praktiskt och slutresultatet blir givetvis både gott och snyggt! De söta självhäftande rosetterna på pinnen blir givetvis pricken över i:et.

Att skapa pumpor till cupcakes är enkelt och rolig. Med några enkla spritstekniker ihop med ditt favoritrecept på chokladmuffins kan du skapa ett inbjudande fikabord av pumpor i lite varierande design. Toppa sedan med lite gröna blad och rankor. Perfekta cupcakes att servera på kalas, sammankomster och som höst-treats!

Cupcakes Pumpor

Recept av Wilton

Förberedelser

Baka en uppsättning av muffins och förbered en smörkräm efter recept. Vill du inte göra egen smörkräm funkar vår Enchanted Cream lika bra.

Tyllar:

Stjärntyll 1M
Stjärntyll 4B
Stjärntyll 18
Lövtyll 352
Liten rund tyll

Gör så här:

Dela upp smörkrämen i två olika skålar och färga med orange och grön pastafärg. Lägg i den färgade smörkrämen i spritspåsar. Använd med fördel en tyllkoppling så byter du enkelt tyll mellan de olika designerna!

 • För pumpor med 1M-Swirl:
  Spritsa swirls med orange smörkräm med sjärntyll 1M. För stam och rankor använder du den gröna smörkrämen ihop med en liten rund tyll. Spritsa två stycken blad med bladtyll 352.
 • För sicksack-pumpor:
  Använd stjärntyll 18 och spritsa ut en bas i mitten (lämna kanterna något fria till själva sicksack-mönstret). Dela upp den utspritsade basen i åttondelar genom att göra markörer i basen med en tandpetare. Spritsa smörkrämen i ett sicksack-mönster i varje uppdelade sekvens. Börja nedifrån och upp och upprepa tills hela cupcaken är täckt. Spritsa stam och rankor med en liten rund tyll. Bladen gör du med bladtyll 352.
 • För räfflade pumpor:
  Spritsa en bas i mitten av muffinsen med tyll 4B, lämna kanterna något fria för den yttre designen. Använd en tandpetare som markör för att dela upp den utspritsade basen i åttondelar. Börja nerifrån och spritsa rakt upp till toppen inom varje sekvens. För stam och rankor använder du den gröna smörkrämen ihop med en liten rund tyll. Spritsa två stycken blad med bladtyll 352.

Söta cupcakes spritsade med stjärntyllar i olika design.

Glömt lösenordet?

Glömt ditt lösenord? Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

Registrera dig hos Bakecake

Ett lösenord kommer att skickas till din emailadress.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our integritetspolicy.

Redan medlem?