• FRI FRAKT ÖVER 699 KR
  • 100% NÖJD KUNDGARANTI
  • 14 DAGARS RETURRÄTT
  • Up till 50% REA
  • FRI FRAKT ÖVER 699 KR
  • 100% NÖJD KUNDGARANTI
  • 14 DAGARS RETURRÄTT
  • Up till 50% REA
Search icon
Favorite
0
Cart icon

Muffinsplåtar

Grädda dina muffins med perfekt resultat i en muffinsplåt. En muffinsplåt gör att dina muffins jäser jämnt och stadigt uppåt och fungerar som stöd under hela gräddningen. Här hittar du plåtar för muffins i klassisk storlek men även för muffins i miniformat.

Kategorier

Färg

Pris

Sortera

Sortera efter nyhet

Sortera efter mest sålda

Sortera efter lägsta pris

Sortera efter högsta pris

Endast ett sökresultat

Visar 1 av 1 produkter

Muffinsplåt – hemligheten bakom perfekta muffins

Har du någonsin funderat över hur man lyckas med perfekt höga och raka muffins? Hemligheten ligger i användandet av muffinsplåt! Denna genialiska plåt består av fördjupningar som kaksmeten får grädda i vilket gör att muffinsarna jäser rakt upp istället för utåt åt sidorna. En annan fördel med att baka i denna typ av plåt är att den hjälper till att fördela värmen jämnt, vilket medför att gräddningen blir jämn och fin. Säg hejdå till platta tråkiga muffins och välkomna snygga runda perfekta muffins – varje gång! Spana in vårt sortiment i rostfritt stål och med non-stick-material men även varianter i silikon. Välj själv om du föredrar att baka små minimuffins eller i standardstorlek. Vad som passar dig bäst är en smaksak.

Andra användningsområden:

En muffinsplåt kan givetvis användas även till annat. Några exempel är pizzabullar, bullar och andra bakelser. Bara fantasin sätter stopp!

Måste man ha muffinsformar i en muffinsplåt?

Du måste inte använda muffinsformar till en muffinsplåt även om vi skulle säga att det är att föredra. Använder du inte formar behöver du smörja fördjupningarna med lite olja eller smör bara så att de färdiggräddade muffinsarna enkelt går att lossa.

Hur mycket smet behöver jag fylla en muffinsform med?

Hur mycket smet du behöver fylla en muffinsform med beror på vad det är för kaksmet. En smet med en tjockare konsistens kan du i regel fylla högre upp än vad du kan med en smet som är tunnare i konsistensen. En tjockare smet kan du hälla nästan hela vägen upp men en bra generell riktlinje brukar vara att fylla formen till max en fjärdedel.

Glömt lösenordet?

Glömt ditt lösenord? Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

Registrera dig hos Bakecake

Ett lösenord kommer att skickas till din emailadress.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our integritetspolicy.

Redan medlem?