• FRI FRAKT ÖVER 1500 KR
  • 100% NÖJD KUNDGARANTI
  • 30 DAGARS RETURRÄTT
  • FRI FRAKT ÖVER 1500 KR
  • 100% NÖJD KUNDGARANTI
  • 30 DAGARS RETURRÄTT
Search icon
Favorite
0
Cart icon

Tårtskrapa

En tårtskrapa används för att få snygga kanter på tårtor. Hos oss på BakeCake hittar du skrapor med släta kanter men även med olika mönster och strukturer. Välj mellan skrapor i olika tjocklekar, material och från olika varumärken.

Kategorier

Varumärken (138)

Pris

Sortera

Sortera efter nyhet

Sortera efter mest sålda

Sortera efter lägsta pris

Sortera efter högsta pris

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Visar 0 av 0 produkter

Spackla din tårta jämt med tårtskrapa

Genom att använda en skrapa när du ska spackla en tårta får du ett jämt lager runt om hela tårtan. Hemligheten bakom perfekta tårtkanter är just användningen av tårtskrapor. Ihop med ett roterande tårtfat underlättar det proceduren eftersom du kan snurra på tårtan medans du jobbar med skrapan i andra handen.

Välj mellan olika modeller…

Den vanligaste varianten är den släta, som används för att få till raka kanter på tårtan. Med en räfflad eller tandad skrapa får du å andra sidan en tårta med ränder vilket ger en fantastisk effekt och finish. Ibland pratar man om vad en tårtskrapa har för edge och det avser helt enkelt vilket mönster skrapan har, om den exempelvis är rak eller tandad.

… och olika material

Tårtskrapor finns i olika material. Till dessa hör modeller i plast, akryl, med handtag och i rostfritt stål. Många föredrar att använda en tårtskrapa utan handtag men det är, som med mycket annat, en smaksak! Skrapor i metall eller i rostfritt stål håller i regel längre än vad en i plast gör. Använder du med andra ord din skrapa flitigt så kan det vara bra att införskaffa en i just rostfritt stål.

Vilken frosting kan jag använda ihop med en tårtskrapa?

En tårtskrapa kan användas med olika typer av frosting. Det vanligaste är att använda någon form av smörkräm, antingen den amerikanska varianten eller marängsmörkräm, av den enkla anledningen att den är stabil att spackla med och som därmed ger en bra stadga. Ett slätt resultat får du också med ganache.

Glömt lösenordet?

Glömt ditt lösenord? Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

Registrera dig hos Bakecake

Ett lösenord kommer att skickas till din emailadress.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our integritetspolicy.

Redan medlem?