• FRI FRAKT ÖVER 1500 KR
  • 100% NÖJD KUNDGARANTI
  • 30 DAGARS RETURRÄTT
  • FRI FRAKT ÖVER 1500 KR
  • 100% NÖJD KUNDGARANTI
  • 30 DAGARS RETURRÄTT
Favorite
0

Glassformar

Med glassformar i silikon kan du göra egna glassar! Gör glass med dina favoritsmaker eller fyll med en fruktig smoothie för ett nyttigare alternativ. Sötningen bestämmer du själv! Här hittar du glassformar i olika storlekar och former och glöm inte glasspinnarna.

Kategorier

Färg

Pris

Sortera

Sortera efter nyhet

Sortera efter mest sålda

Sortera efter lägsta pris

Sortera efter högsta pris

Visar alla 14 resultat

Visar 14 av 14 produkter

Glassformar i silikon

Glassformar i silikon gör det möjligt att på ett enkelt sätt göra egna glassar! Det enda du behöver göra är att fylla formen med någon form av glass-smet eller varför inte med en god och fruktig smoothie. Du bestämmer innehållet och hur de ska sötas! Det går också bra att fylla de med kaka så som exempelvis kladdkaka eller varför inte en torr sockerkaka uppblandad med lite philadelphia? Doppa sedan de färdiga glassarna i choklad eller gjut chokladen direkt i formen innan du fyller fördjupningarna med kakblandningen. Vilket som görs först är en smaksak. Vi har i silikon från både Silikomart och från vårt egna varumärke BakeCake.

Små glassformar för glass i miniformat

Att göra små glassar har blivit otroligt populärt sedan Magnum introducerade sin glass i miniformat. Nu kan du göra din egna glass i samma storlek, precis efter eget smak och tycke, med våra små glassformar! Välj bland den klassiska släta varianten eller någon av våra andra spännande former. Här kan du spana in vårt recept på kladdkaka gjord i våra egna glassformar.

Vilka är de bästa glassformarna?

De bästa glassformarna för att göra egen glass är de som är tillverkade i silikon. Våra silikonformar tål temperaturer upp till 230°C ner till -60°C vilket innebär att de funkar lika bra att använda i ugn om du vill grädda en kaka direkt i formarna. Vill du göra just kaka på pinne, så kallade cakesicles, rekommenderar vi en lite “tyngre” kaka som exempelvis kladdkaka eller någon slags mjuk kaka som är uppblandad med cream cheese. En kompakt kaka håller sig nämligen stadigare på glasspinnen.

Vilken choklad ska jag använda till mina glassar?

För att göra själva överdraget till glassarna kan du antingen använda choklad eller Candy Melts men det finns även särskild choklad framtagen just till glass.

Glömt lösenordet?

Glömt ditt lösenord? Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

Registrera dig hos Bakecake

Ett lösenord kommer att skickas till din emailadress.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our integritetspolicy.

Redan medlem?