• FRI FRAKT ÖVER 1500 KR
  • 100% NÖJD KUNDGARANTI
  • 30 DAGARS RETURRÄTT
  • FRI FRAKT ÖVER 1500 KR
  • 100% NÖJD KUNDGARANTI
  • 30 DAGARS RETURRÄTT
Search icon
Favorite
0
Cart icon

ORDERADMINISTRATÖR

BakeCake.se är en snabbt växande e-butik som säljer bak- och festtillbehör på nätet. Vi söker nu en pigg och glad person som är öppen för att ta sig an alla dess olika uppgifter som tjänsten innebär. Flexibilitet är ett måste/krav då arbetsuppgifterna varierar men huvudsaklig uppgift är administrativa uppgifter och övervakning av orderstatus. Tjänsten är timanställning med fasta timmar på måndag till fredag. Möjlighet till fast anställning samt jobb på heltid finns.

Noggrannhet är viktigast för detta jobb. Vi har ett snabbt tempo och man behöver vara noggrann och organiserad i sin orderhantering.

*Svenska och Engelska är ett krav då kundtjänst sker på båda språken.

*Kunna uttrycka sig väl i skrift så väl i telefon.

Lön enl. överenskommelse. Referenser från tidigare arbete är önskvärt vid ansökan. Bosatt i närområdet är ett plus. Tillträde per omgående.

Deltidstimmar: 20 per vecka

Jobbtyp: Heltidstjänst

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan

Glömt lösenordet?

Glömt ditt lösenord? Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

Registrera dig hos Bakecake

Ett lösenord kommer att skickas till din emailadress.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our integritetspolicy.

Redan medlem?