• FRI FRAKT ÖVER 699 KR
  • 100% NÖJD KUNDGARANTI
  • 30 DAGARS RETURRÄTT
  • FRI FRAKT ÖVER 699 KR
  • 100% NÖJD KUNDGARANTI
  • 30 DAGARS RETURRÄTT
Search icon
Favorite
0
Cart icon

Köpvillkor

1. Våra priser

Alla våra priser anges i svenska kronor och inkluderar lagstadgad moms. Rabatter gäller inte vid köp av presentkort.

2. Kortbetalningar

Vi använder Klarna Checkout – betala snabbt och smidigt med kort, faktura, direktbetalning eller banköverföring. Du kan också använda Paypal för snabb och säker betalning.

3. Lagring av personuppgifter

Vi ansvarar för all personlig information som tillhandahålls oss. Informationen du tillhandahåller lagras digitalt och används för orderhantering, marknadsföring, kommunikation och fakturering.

Om du har valt att prenumerera på våra nyhetsbrev lagras de också för dena tjänst. Informationen vi lagrar innehåller ditt för- och efternamn, din adress, ip, e-postadress samt telefonnummer.

BakeCake.se (som anges i PuL) kommer inte att lämna ut denna information till tredje part. Om du vill begära en sammanfattning av din information eller stänga ditt konto hos oss, vänligen kontakta vår kundservice.

4. Lagerprodukter

Alla produkter finns i lager såvida inget annat anges. Om det finns ett lagerbalansfel betyder det att den köpta produkten är slut.

Om den beställda produkten är slut kommer vi omedelbart att kontakta dig via e-post och erbjuda en ändring till ett annat alternativ eller kreditering.

5. Feltryck, prisfel och färgreproduktioner

Vi förbehåller oss rätten till feltryck och färgavvikelser och förbehåller oss rätten att göra ändringar på webbplatsen utan ytterligare varsel.

Observera att felaktig information i produktbeskrivningen inte klassificeras som ett produktfel.

Färger kan se annorlunda ut på olika skärmar, därför kan den upplevda färgen skilja sig från verkligheten och klassificeras inte som ett produktfel.

Vi förbehåller oss rätten till felskrivningar och prisjusteringar. Vi förberhåller oss rätten att justera eventuella prisfel före och efter att beställningen är behandlad.

6. Utgångsdatum

Bästa-före-datum för livsmedel är en kvalitetsstämpel där tillverkaren garanterar att produkten behåller sina förväntade egenskaper.

Varor som köps från oss har vanligtvis en lägsta period på 2 månader, ofta längre.

7. Returpolicy

Enligt lagen om distans- och hemförsäljning (2005: 59) har du rätt att ångra köpet, men inte för mat som snabbt kan försämras.

Ångerrätten är 14 dagar. Denna rätt gäller inte för ätliga produkter eller öppnade paket.

För att ansöka om ångerrätten måste alla punkter nedan uppfyllas.

Objektet är oanvändt.

Förpackningen är obruten.

Förpackningen och varorna är fria från skador.

Innan du returnerar, vänligen kontakta oss via kontaktformuläret för vidare returinstruktioner.

För livsmedelsprodukter måste den returnerade artikeln levereras till oss inom 14 dagar från dagen för mottagandet av beställningen.

Returfrakten betalas av dig som kund. Om du ordnar leveransen på egen hand måste paketet skickas med ett leveransalternativ som har leverans.

BakeCake hämtar inte försändelser skickade till ombud (undvik detta genom att använda rätt returadress).

BakeCake utlöser inte leveranser som inte har tillräckligt med porto.

Packa föremålet ordentligt för retur.

8. Reklamation

Om vi anser att en returnerad vara inte är skadad, felaktig eller har någon defekt förbehåller vi oss rätten att behandla reklamationen som en ångerrätt.

Om du vill få tillbaka den reklamerade produkten kommer den faktiska fraktkostnaden att betalas och paketet skickas endast ut efter det att beloppet har betalats.

Om vi anser att en reklamerad produkt inte är skadad, felaktig eller har någon defekt kommer ingen återbetalning av returkostnaden att göras.

9. Oavtalad beställning

En leverans till ett ombud kvarstår i två veckor (14 dagar). Om paketet inte har hämtats ut inom denna tidsram returneras det automatiskt till BakeCake och en avgift på 250 SEK debiteras för det extra arbete, kostnad och administration som detta medför.

Köparen ansvarar för den nya frakten vid eventuell återköp av varorna. Schenker godkänner inte förlängningen av packningstiden så se till att du kan hämta den inom den angivna tidsramen.

10. Felaktig adressinformation

Du som kund ansvarar för att adressinformationen du anger är korrekt. Gör det till en vana att dubbelkontrollera orderigenkänningen.

Om paketet skickas till fel representant eller om du inte kan hämta paketet på grund av felaktig adressinformation, är du som kund ansvarig för en justeringskostnad på 350 SEK.

11. Retur av felaktiga varor

Du som kund ansvarar för att adressinformationen du anger är korrekt. Gör det till en vana att dubbelkontrollera orderigenkänningen.

Om paketet skickas till fel representant eller om du inte kan hämta paketet på grund av felaktig adressinformation, är du som kund ansvarig för en justeringskostnad på 350 SEK.

12. Leverans

Normal leveranstid för Postnord är 2-5 vardagar och 1-3 vardagar med DHL. BakeCake tar inget ansvar för leveransförseningar utanför vår kontroll.

Vi kan skicka till alla länder runt om i världen, kontakta oss för fraktkostnader till ditt land.

Glömt lösenordet?

Glömt ditt lösenord? Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

Registrera dig hos Bakecake

Ett lösenord kommer att skickas till din emailadress.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our integritetspolicy.

Redan medlem?