• FRI FRAKT ÖVER 1500 KR
  • 100% NÖJD KUNDGARANTI
  • 30 DAGARS RETURRÄTT
  • FRI FRAKT ÖVER 1500 KR
  • 100% NÖJD KUNDGARANTI
  • 30 DAGARS RETURRÄTT
Search icon
Favorite
0
Cart icon

BakeCake & Teamet

Creating WOW moments

I vårt lager på BakeCake flödar kreativitet och inspiration. I våra hyllor trängs ett brett och färgrikt sortiment av bakprodukter och baktillbehör såväl som kalastillbehör till kalas, bröllop, möhippa, babyshower och dop. Vi älskar att sätta färg på både vardag som fest och det vill vi göra genom att erbjuda ett stort urval av otroligt prisvärda varor för alla möjliga olika tillställningar och evenemang.

Vår historia

I en liten ort utanför Jönköping kläcktes idén till den verksamheten som idag har blivit BakeCake.se. Visionen som kläcktes då var att göra det enkelt och billigt för hemmabagare att baka till både mindre och större bjudningar. Att med rätta medel skapa härliga stunder att dela med familj och vänner. Men vi tror också på att ett hemmagjort bakverk kommer till sin fulla rätt tillsammans med schyssta dekorationer och detaljer. Med denna kompletterande idé i bagaget fulländades den vision som idag är BakeCake’s kärna och syfte med verksamheten.

För att kunna erbjuda de bästa och förmånligaste förutsättningarna till att skapa härliga wow-moments för Dig och dina nära och kära handlar vi direkt från tillverkarna. Fantastiskt fina produkter till låga priser. Det är ett wow-moment för oss.

Spana in sortiment
Unga och fulla med entusiasm

Möt teamet bakom BakeCake

KAROLINA TEKIN

CEO / FOUNDER

SOFIE KELES

SOCIAL MEDIA MANAGER

NATHALIE GÖKSOY

KUNDTJÄNST

Glömt lösenordet?

Glömt ditt lösenord? Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

Registrera dig hos Bakecake

Ett lösenord kommer att skickas till din emailadress.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our integritetspolicy.

Redan medlem?