Med en tårtskärare är det enkelt att få fina och jämna tårtbottnar. Bakar du tårtor på regelbunden basis är det definitivt värt att införskaffa en så kallad tårtskärare. Säg hejdå till ojämna lager och välkomna jämna bottnar, varje gång! Välj mellan tårtskärare med en eller flera sågsträngar, från både Wilton och BakeCake.
Sortera
Sortera efter nyhet
Sortera efter mest sålda
Sortera efter lägsta pris
Sortera efter högsta pris
Visar alla 2 resultatSortera efter senaste
Låt kakan svalna och ställ den på en plan yta, så som på ett tårtfat eller på en skärbräda. Genom att låta kakan svalna till rumstemperatur innan du börjar att dela den så undviker du att den smular sig och går sönder. Placera fötterna på tårtskäraren mot arbetsytan och ställ in höjden på strängen till den nivå du önskar. Börja sen att såga dig igenom tårtbotten genom att hålla en lätt hand ovanpå själva kakan och den andra på handtaget. Glöm inte att spana in vårt recept på en perfekt hög tårtbotten.