• FRI FRAKT ÖVER 1500 KR
  • 100% NÖJD KUNDGARANTI
  • 30 DAGARS RETURRÄTT
  • FRI FRAKT ÖVER 1500 KR
  • 100% NÖJD KUNDGARANTI
  • 30 DAGARS RETURRÄTT
Search icon
Favorite
0
Cart icon

BakeCake Stödjer..

Trygga Barnen

Stiftelsen Trygga Barnen är en barnrättsorganisation som stöttar barn och ungdomar som lever, eller har växt upp, i en familj med missbruk.

Som Stolt Sponsor och Företagspartner till Stiftelsen Trygga Barnen är vi stolta att få vara med på resan i att göra skillnad för de barn och ungdomar som far illa till följd av att växa upp i en familj med missbruksproblematik. Att få vara med och bidra med bakmaterial till de lokala stödverksamheterna som anordnas ett par gånger varje år där dessa barn och ungdomar får utrymme till kreativitet och att få koppla bort omvärlden för en stund känns fint. Genom att lyfta och sprida Trygga Barnens budskap blir vi fler som kan engagera oss och Teamet bakom kan samtidigt fortsätta att bygga upp en bestående verksamhet.

Vill du skänka en gåva?

Swisha valfri summa till 1232 76 57 09
Läs mer om hur du kan hjälpa till på www.tryggabarnen.org

 

TILL STARTSIDAN

Glömt lösenordet?

Glömt ditt lösenord? Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

Registrera dig hos Bakecake

Ett lösenord kommer att skickas till din emailadress.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our integritetspolicy.

Redan medlem?