Fannie bor i Järfälla, är 34 år gammal och jobbar som produktanalytiker. Fannie är vår första gäst i vår expertpanel och kommer att dela med sig av fantastiska recept på moussetårtor och moussebakelser. Vi kommer också framöver att få ta del av annan matnyttig läsning här på vår blogg gällande ämnen som rör just denna genre. Vi välkomnar vår första gäst i vår expertpanel med en liten intervju!
Hej Fannie och välkommen till BakeCake-familjen! När skulle du säga att ditt intresse för bakning uppstod?
Jag har alltid tyckt att det har varit roligt att baka och att vara kreativ i allmänhet, men det stora intresset kom först när jag var föräldraledig för ca 2 år sedan. Jag började intressera mig mer för lite mer avancerade tekniker och läste på mycket.
Vad betyder bakning för dig?
Massor! Bakningen ger mig mycket utrymme för att leva ut kreativt skapande som jag behöver för att må bra.
Vilket köksredskap kan du inte vara utan?
Får man bara välja ett? I så fall väljer jag elvisp!
Vad fikar du helst på café?
En riktigt bra kanelbulle eller dammsugare
Vilket är ditt bästa/roligaste bakminne?
Har sökt till Hela Sverige Bakar två gånger, men det bästa var förra året då jag precis snubblade på mållinjen och blev första reserv.
Vem äter allt du bakar?
Familjen, vänner och kollegor.
—
5 snabba:
Sol eller vintersemester?
– SOL!
Kaffe eller te?
– Kaffe
Choklad eller hallon?
– Choklad
Film eller serie?
– Serie
Morgonmänniska eller kvällsmänniska?
– Morgonmänniska
Håll utkik här och på vår Instagram för recept och annan härlig läsning.
-♥-