• FRI FRAKT ÖVER 1500 KR
  • 100% NÖJD KUNDGARANTI
  • 30 DAGARS RETURRÄTT
  • FRI FRAKT ÖVER 1500 KR
  • 100% NÖJD KUNDGARANTI
  • 30 DAGARS RETURRÄTT
Search icon
Favorite
0
Cart icon

Avsvalningsgaller

Ett avsvalningsgaller är ett essentiellt bakredskap som används efter gräddningens gång för att de nygräddade bakverken ska kunna svalna på såväl över- som undersidan. Med detta bakredskap kommer bakverken nämligen upp från köksbänken något och ångan elimineras därmed nedtill så att du slipper kondens och fuktiga bottnar. Här hittar du avsvalningsgaller, bakgaller och pizzagaller i olika storlekar och utföranden. Välj mellan runda, rektangulära och bakgaller i flera våningar!

Kategorier

Varumärken (138)

Pris

Sortera

Sortera efter nyhet

Sortera efter mest sålda

Sortera efter lägsta pris

Sortera efter högsta pris

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Visar 0 av 0 produkter

Avsvalningsgaller rostfritt

Precis som bakgaller används i ugnen under gräddingens gång för att få en jämn luftcirkulation och gräddning används ett avsvalningsgaller efteråt för att låta nybakade bullar, bröd och kakor svalna ordentligt. Detta redskap är perfekt för dig som gillar att baka och som vill ha det bästa resultatet på dina bakverk! Våra avsvalningsgaller i rostfritt stål och med non-stick-beläggning avhåller bakverken från att fastna i gallret plus att de är enkla att rengöra.

Bakgaller vikbart

Ett vikbart bakgaller tar mindre förvaringsplats i köksskåpet. Vårt vikbara avsvalningsgaller i tre våningar ger plats för många bullar och kakor, perfekt för dig som regelbundet bakar en större mängd per tillfälle. De olika våningarna sparar dig dessutom plats på köksbänken.

Pizzagaller

Ett bakgaller kan förutom till bakverk självklart även användas till pizzor! Stjälp upp den färdiggräddade pizzan på gallret och upplev skillnaden som det gör med botten.

Avsvalningsgaller för tårtdekoration

Ett annat användningsområde för ett avsvalningsgaller är att använda det som ett droppgaller när du exempelvis ska hälla på en glaze ovanpå en tårta. Då placerar du helt enkelt gallret ovanpå en ren plåt eller form och sen kan du börja att hälla på glasyren. Den överflödiga glasyren hamnar på så sätt smidigt i behållaren. Läs mer om hur du lyckas med en tårta täckt med mirror glaze här. På samma sätt kan du använda gallret när du ska dekorera dina chokladpraliner med choklad eller liknande.

Glömt lösenordet?

Glömt ditt lösenord? Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

Registrera dig hos Bakecake

Ett lösenord kommer att skickas till din emailadress.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our integritetspolicy.

Redan medlem?