Recept av: Frida Bornolt
Cirka 12 styck
Lyckas lätt
Upp till 4 h
Ingredienser:
1/2 burk kondenserad mjölk
200 g vita chokladknappar
2,25 dl socker
1 tsk vaniljpulver
20 g smör
0,5 dl rörsocker
Gör såhär:
1. Ställ bakbalkarna på ett bakplåtspapper på en skärbräda formad som en kvadrat.
2. Häll den kondenserade mjölken och socker i en kastrull. Sätt på medelvärme tills sockret är smält. Rör hela tiden.
3. Ta ifrån grytan ifrån värmen och tillsätt smör, chokladknapparna och vaniljpulver.
4. Rör till en slät kräm och häll i mitten av bakbalkarna.
5. Låt stelna i kyl i ca 3 h.
6. Häll på rörsocker jämt på fudgen och bränn av försiktigt.
Inga recensioner än. Bli den första att ge en recension!
Din epostadress kommer inte att visas.
Cirka 1 långpanna 20×30 cm Lyckas lätt Upp till 60 Min Recept på en klassiker som får en god och...
Fortsätt läsaRecept av: Emma Brink Rask Sega och krispiga jordnötskakor med rice krispies omslutna av choklad. Goda chokladbars som görs utan...
Fortsätt läsa1 pajform Lite träning krävs 70 min Ingredienser: 100 g pepparkakor 75 g smör Fyllning: 6 dl vispgrädde 1,5 dl...
Fortsätt läsaCirka 15 – 20 styck Lyckas lätt Upp till 40 Min Recept på vita chokladbräck som toppas med underbara röda...
Fortsätt läsa