Cirka 1 långpanna 20×30 cm
Lyckas lätt
Upp till 60 Min
Recept på en klassiker som får en god och spännande smak från kanderad ingefära. Måste testas!
Ingredienser:
Gör såhär:
Smält chokladen på låg värme i vattenbad. Blanda ner övriga ingredienser. Bred ut smeten på en plåt ca 3 cm tjock. Låt stelna i kylskåp innan du skär i rutor eller stänger. Klart!
Inga recensioner än. Bli den första att ge en recension!
Din epostadress kommer inte att visas.
Recept av Simona Muntean ca 4st chokladkakor Lyckas Medel Upp till 5 h Att göra egna chokladkakor är inte alls...
Fortsätt läsaRecept av Valerie Edenholm Chokladklubbor i form av hjärtan, fyllda med jordgubb och vit choklad. Roliga att göra och dekorera och...
Fortsätt läsacirka 40 styck Lite träning krävs 160 Min Recept på superenkla men sååå goda marsipanbollar, med smak av kaffe, choklad...
Fortsätt läsa1 pajform Lite träning krävs 70 min Ingredienser: 100 g pepparkakor 75 g smör Fyllning: 6 dl vispgrädde 1,5 dl...
Fortsätt läsa