Cirka 1 långpanna 20×30 cm
Lyckas lätt
Upp till 60 Min
Recept på en klassiker som får en god och spännande smak från kanderad ingefära. Måste testas!
Ingredienser:
Gör såhär:
Smält chokladen på låg värme i vattenbad. Blanda ner övriga ingredienser. Bred ut smeten på en plåt ca 3 cm tjock. Låt stelna i kylskåp innan du skär i rutor eller stänger. Klart!
Inga recensioner än. Bli den första att ge en recension!
Din epostadress kommer inte att visas.
cirka 40 styck Lite träning krävs Upp till 80 Min Recept på saftiga och goda lussekatter som pimpats med kristyr...
Fortsätt läsaIngredienser 100 g äggvita (ca 3-4 st) 200 g strösocker (ca 2 1/4 dl ev pastafärg Gör såhär: 1. Sätt...
Fortsätt läsaAtt göra eget godis är både roligt och enkelt. Detta recept ger dig ett godis utan tillsatt socker som dessutom...
Fortsätt läsaRecept av Valerie Edenholm Chokladklubbor i form av hjärtan, fyllda med jordgubb och vit choklad. Roliga att göra och dekorera och...
Fortsätt läsa