Cirka 1 långpanna 20×30 cm
Lyckas lätt
Upp till 60 Min
Recept på en klassiker som får en god och spännande smak från kanderad ingefära. Måste testas!
Ingredienser:
Gör såhär:
Smält chokladen på låg värme i vattenbad. Blanda ner övriga ingredienser. Bred ut smeten på en plåt ca 3 cm tjock. Låt stelna i kylskåp innan du skär i rutor eller stänger. Klart!
Inga recensioner än. Bli den första att ge en recension!
Din epostadress kommer inte att visas.
Recept av: Frida Bornolt Cirka 12 styck Lyckas lätt Upp till 4 h Ingredienser: 1/2 burk kondenserad mjölk 200 g...
Fortsätt läsa1 pajform Lite träning krävs 70 min Ingredienser: 100 g pepparkakor 75 g smör Fyllning: 6 dl vispgrädde 1,5 dl...
Fortsätt läsaCirka 14 styck Lite träning krävs Upp till 60 Min Recept på en mjuk hemgjord kola som dekoreras med vit...
Fortsätt läsaIngredienser 100 g äggvita (ca 3-4 st) 200 g strösocker (ca 2 1/4 dl ev pastafärg Gör såhär: 1. Sätt...
Fortsätt läsa