• FRI FRAKT ÖVER 699 KR
  • 100% NÖJD KUNDGARANTI
  • 14 DAGARS RETURRÄTT
  • Up till 50% REA
  • FRI FRAKT ÖVER 699 KR
  • 100% NÖJD KUNDGARANTI
  • 14 DAGARS RETURRÄTT
  • Up till 50% REA
Search icon
Favorite
0
Cart icon

Snickersbars med rice krispies

Recept av: Emma Brink Rask

Sega och krispiga jordnötskakor med rice krispies omslutna av choklad. Goda chokladbars som görs utan ugn och som blir en god bit att servera efter maten till kaffet. En fröjd för även ögat med denna nutida snygga presentation!





Ingredienser snickersfyllning:

  • 40 g ljust muscovadosocker (0,5 dl)
  • 140 g ljus sirap (1 dl)
  • 150 g jordnötssmör (ca 1,5 dl)
  • 1 tsk vaniljpasta
  • 2 dl rice krispies (20 g)

Övrigt:

  • 400 g ljus choklad
  • 50 g mörk choklad

Gör såhär:

1. Häll allt utom rice krispies i en kastrull och värm tills det har smält ihop. Det ska alltså inte kokas länge utan bara värmas ihop. Vänd sedan ner rice krispies och rör om till en jämn massa. Låt den svalna något.

2. Temperera chokladen och följ sedan anvisningen på formarna. Fyll upp choklad till kanten, tryck till formarna och låt dem sätta sig i kylen. Du kan även låta dem sätta sig i frysen de sista minuterna.

3. Lossa chokladskalen från formarna och ta bort ev kantspill. Sätt tillbaka dem i formarna och fyll dem med snickersmassan. Tryck till så att du har en jämn yta. Temperera ny choklad och fyll igen ett tunt lager över fyllningen. Sätt tillbaka i kylen tills det stelnat.

Recensioner

Inga recensioner än. Bli den första att ge en recension!

Skriv en recension

Din epostadress kommer inte att visas.

Glömt lösenordet?

Glömt ditt lösenord? Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

Registrera dig hos Bakecake

Ett lösenord kommer att skickas till din emailadress.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our integritetspolicy.

Redan medlem?