• FRI FRAKT ÖVER 1500 KR
  • 100% NÖJD KUNDGARANTI
  • 30 DAGARS RETURRÄTT
  • FRI FRAKT ÖVER 1500 KR
  • 100% NÖJD KUNDGARANTI
  • 30 DAGARS RETURRÄTT
Search icon
Favorite
0
Cart icon

Hallongräddbullar med rubychoklad

Rated 0 out of 5

Hallongräddbullar med hallonsmak gjorda med vackra skal gjutna i vår 3 Part Mold. Formen kommer i tre delar med vilka du på ett kladdfritt och enkelt sätt gjuter själva skalet på gräddbullarna. Enkelt, smidigt, kladdfritt och framförallt jättegott!

Recept av: Emma Brink Rask

Gräddbullar med hallonsmak gjorda direkt i vår 3 Part Mold

Ingredienser:

Gräddbullsmet:

  • 65 g strösocker (2/3 dl)
  • 20 g hallonpuré 
  • 30 g glykossirap
  • 40 g äggvita
  • 7 g strösocker

Övrigt:

Gör såhär:

1. Ta ut rundlar av smörgåsrånet i samma storlek som formarna.

2. Temperera chokladen. Fyll formarna enligt instruktionerna på förpackningen.

3. Häll socker, hallonpuré och glykos i en kastrull och koka upp till 118 grader.

4. När termometern närmar sig 115 grader börjar du vispa äggvitorna och tillsätter den lilla mängden socker.

5. Vid 118 grader häller du sockerlagen i en tunn stråle i äggvitorna medan du vispar.

6. Vispa sedan på högsta hastighet i minst 10 minuter.

7. Vänd ner crisp pearls i skummet och flytta över det till en spritspåse. Sätt skalen upp och ner i formen du stöpt dem i. Fyll dem med skummet. Tryck ner ett smörgåsrån och fyll igen skarven med lite smält rubychoklad. Låt den stelna innan du vänder tillbaka dem och ställer dem på ett fat för servering.

Recensioner

Inga recensioner än. Bli den första att ge en recension!

Skriv en recension

Din epostadress kommer inte att visas.

Slut i lager Callebaut Rosa Ruby RB1 2.5kg Belgisk Choklad Chokladknappar 2,5 kg

Callebaut Rosa Ruby RB1 2.5kg Belgisk Choklad Chokladknappar

498.00 kr
Callebaut
Silikonform Pralinform Spiralformad 15st
-36%
6BlackCart

Silikonform Pralinform Spiralformad Gräddbullar 15st

89.00 kr 139.00 kr
BakeCake
Slut i lager Porto Formas Special 3-Part Mold - 77 Suspiro - Pralinform Chokladform

Porto Formas Special 3-Part Mold – 77 – Pralinform Chokladform

139.00 kr
Porto Formas
Slut i lager Ruby Choklad Mona Lisa Crispearls Chokladpärlor 800g- Callebaut

Ruby Choklad Mona Lisa Crispearls Chokladpärlor 800g- Callebaut

245.00 kr
Mona Lisa
Slut i lager Sockertermometer +80° +180° - Decora

Sockertermometer +80° +180° – Decora

249.00 kr
Decora

Glömt lösenordet?

Glömt ditt lösenord? Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

Registrera dig hos Bakecake

Ett lösenord kommer att skickas till din emailadress.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our integritetspolicy.

Redan medlem?