Recept av: Emma Brink Rask
Lyckas lätt
Upp till 30 Min
Ingredienser:
Chokladskålar:
Övrigt:
Gör såhär:
1. Gör chokladskålarna enligt anvisningarna på formen.
2. Vispa grädden lätt med oboy.
3. Spritsa eller klicka ut grädde i hjärtskålarna. Lägg sedan en skopa vaniljglass. Strö ut maränger, marschmallows, och crisp pearls. Pudra lite oboy över. Servera direkt.
Inga recensioner än. Bli den första att ge en recension!
Din epostadress kommer inte att visas.
Cirka 10 styck Lyckas lätt Upp till 20 Min Recept på superenkelt, socker- och glutenfritt hemgjort godis. Passar lika bra...
Fortsätt läsaHallongräddbullar med hallonsmak gjorda med vackra skal gjutna i vår 3 Part Mold. Formen kommer i tre delar med vilka...
Fortsätt läsaLäckra, mjuka och sega chocolate chip cookies förvandlade till roliga monster med hjälp av nonstop och sockerögon. Hemligheten i detta...
Fortsätt läsaRecept av: Emma Brink Rask Sega och krispiga jordnötskakor med rice krispies omslutna av choklad. Goda chokladbars som görs utan...
Fortsätt läsa