Ett av våra allra mest älskade bakverk och förärad med en egen dag. Chokladbollen är en riktig klassiker och såhär gör du:
Ingredienser:
Gör såhär:
Rör samman alla ingredienser till en jämn smet. Forma smeten till
bollar i önskad storlek. Rulla bollarna i valfritt strössel, vi har använt Nonpareille och Chocoströssel från Dr. Oetker.
Förvara bollarna svalt tills servering.
Inga recensioner än. Bli den första att ge en recension!
Din epostadress kommer inte att visas.
Marängsviss som en härlig dessert med vintertema, serverad i skålar gjorda som hjärtan i form av choklad. Recept av: Emma...
Fortsätt läsa
Läckra, mjuka och sega chocolate chip cookies förvandlade till roliga monster med hjälp av nonstop och sockerögon. Hemligheten i detta...
Fortsätt läsa
Recept av Elena Braccia Cakesicles är en slags cake pop fast i en lite större form. Ofta fylls dessa med kakdeg,...
Fortsätt läsa
Cirka 30 styck Lite träning krävs Upp till 60 Min Ingredienser: 100 g smör 4 msk kakao 2 dl vispgrädde...
Fortsätt läsa