• FRI FRAKT ÖVER 1500 KR
  • 100% NÖJD KUNDGARANTI
  • 30 DAGARS RETURRÄTT
  • FRI FRAKT ÖVER 1500 KR
  • 100% NÖJD KUNDGARANTI
  • 30 DAGARS RETURRÄTT
Search icon
Favorite
0
Cart icon

Perfekt hög tårtbotten, choklad

Rated 0 out of 5

1st Tårtbotten

Lyckas lätt

60 Minuter

Tårtbotten bakas efter bakformens storlek:

18 cm: 2 ägg, 1 tsk bakpulver

20 cm: 3 ägg, 1 tsk bakpulver

24 cm: 4-5 ägg, 1,5 tsk bakpulver

26 cm: 5-6 ägg, 2 tsk bakpulver

Gör så här:

Sätt ugnen på 150-175 grader

  1. Ta fram 3st lika stora glas och knäck äggen i de första glaset.
  2. De andra glaset fylls med socker så att det finns lika mycket socker som ägg
  3. De tredje glaset fylls med 1/3 Mjöl, 1/3 Potatismjöl och 1/3 Kakao
  4. Tillsätt bakpulver i mjöl glaset
  5. Vispa sedan ägg och socker vitt och pösigt ca 1-2 minuter.
  6. Mjölblandningen ska nu siktas ner försiktigt i äggsmeten och blandas runt med en slickepott.
  7. Lägg bakplåtspapper i en form och häll över smeten.
  8. Grädda tårtbotten i mitten av ugnen i ca 25-45 minuter. Testa om tårtbotten är färdig med en provsticka efter ca 25 minuter i ugnen. Obs! Öppna inte ugnen innan då det kan göra att hela tårtbottnen sjunker ihop.

Recensioner

Inga recensioner än. Bli den första att ge en recension!

Skriv en recension

Din epostadress kommer inte att visas.

Slut i lager Springform Extra Djup 18cm - Patisse

Springform Extra Djup 18cm – Patisse

149.00 kr
Patisse
Slut i lager Bakplåtspapper 10cm x 25cm - Patisse

Bakplåtspapper 10cm x 25cm – Patisse

49.00 kr
Patisse

Glömt lösenordet?

Glömt ditt lösenord? Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via e-post.

Registrera dig hos Bakecake

Ett lösenord kommer att skickas till din emailadress.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our integritetspolicy.

Redan medlem?