Ett av våra allra mest älskade bakverk och förärad med en egen dag. Chokladbollen är en riktig klassiker och såhär gör du:
Ingredienser:
Gör såhär:
Rör samman alla ingredienser till en jämn smet. Forma smeten till
bollar i önskad storlek. Rulla bollarna i valfritt strössel, vi har använt Nonpareille och Chocoströssel från Dr. Oetker.
Förvara bollarna svalt tills servering.
Inga recensioner än. Bli den första att ge en recension!
Din epostadress kommer inte att visas.
Recept av Valerie Edenholm Chokladklubbor i form av hjärtan, fyllda med jordgubb och vit choklad. Roliga att göra och dekorera och...
Fortsätt läsaLäckra, mjuka och sega chocolate chip cookies förvandlade till roliga monster med hjälp av nonstop och sockerögon. Hemligheten i detta...
Fortsätt läsaRecept av Elena Braccia Cakesicles är en slags cake pop fast i en lite större form. Ofta fylls dessa med kakdeg,...
Fortsätt läsaHallongräddbullar med hallonsmak gjorda med vackra skal gjutna i vår 3 Part Mold. Formen kommer i tre delar med vilka...
Fortsätt läsa