Cirka 10 styck
Lyckas lätt
Upp till 20 Min
Recept på superenkelt, socker- och glutenfritt hemgjort godis. Passar lika bra till jul, som en vanlig torsdagskväll när du är sugen på något gott, men vill hålla igen på sockret!
Ingredienser:
Gör såhär:
Smält chokladen (över vattenbad, eller i mikrovågsugn i en passande skål). Gör runda plattor av chokladen med hjälp av en sked på ett bakplåtspapper. Dekorera med naturlig dekoration, pumpafrön, samt annat du tycker passar! Låt stelna i kylskåp.
Inga recensioner än. Bli den första att ge en recension!
Din epostadress kommer inte att visas.
Recept av: Emma Brink Rask Sega och krispiga jordnötskakor med rice krispies omslutna av choklad. Goda chokladbars som görs utan...
Fortsätt läsa
Marängsviss som en härlig dessert med vintertema, serverad i skålar gjorda som hjärtan i form av choklad. Recept av: Emma...
Fortsätt läsa
Recept av Simona Muntean ca 4st chokladkakor Lyckas Medel Upp till 5 h Att göra egna chokladkakor är inte alls...
Fortsätt läsa
Recept av Elena Braccia Cakesicles är en slags cake pop fast i en lite större form. Ofta fylls dessa med kakdeg,...
Fortsätt läsa