Cirka 30 styck
Lite träning krävs
Upp till 60 Min
Ingredienser:
Gör såhär:
Blanda alla ingredienser i en tjockbottnad kastrull. Koka upp och låt koka ca 10-15 minuter tills smeten blir tjock bubblig och håller för kulprov. Häll upp kolan i en pappersklädd långpanna. Låt kallna i kyl. Klipp eller skär kolan i lagom stora bitar och packa kolan i smörgåspapper. Förvaras svalt.
2Kulprov: Häll en droppe av kolan i ett glas kallt vatten. Om smeten går att forma till en kula är kolan klar
Tips: Prova att tillsätta 1 msk vaniljsocker, 1 tsk pepparkakskryddor eller 1 tsk citronarom mot slutet av kokningen.
Inga recensioner än. Bli den första att ge en recension!
Din epostadress kommer inte att visas.
Hallongräddbullar med hallonsmak gjorda med vackra skal gjutna i vår 3 Part Mold. Formen kommer i tre delar med vilka...
Fortsätt läsa
Recept av Valerie Edenholm Chokladklubbor i form av hjärtan, fyllda med jordgubb och vit choklad. Roliga att göra och dekorera och...
Fortsätt läsa
Cirka 10 -12 styck Lyckas lätt Upp till 30 Min Ett av våra allra mest älskade bakverk och förärad med...
Fortsätt läsa
Recept av Simona Muntean ca 4st chokladkakor Lyckas Medel Upp till 5 h Att göra egna chokladkakor är inte alls...
Fortsätt läsa