Cirka 30 styck
Lite träning krävs
Upp till 60 Min
Ingredienser:
Gör såhär:
Blanda alla ingredienser i en tjockbottnad kastrull. Koka upp och låt koka ca 10-15 minuter tills smeten blir tjock bubblig och håller för kulprov. Häll upp kolan i en pappersklädd långpanna. Låt kallna i kyl. Klipp eller skär kolan i lagom stora bitar och packa kolan i smörgåspapper. Förvaras svalt.
2Kulprov: Häll en droppe av kolan i ett glas kallt vatten. Om smeten går att forma till en kula är kolan klar
Tips: Prova att tillsätta 1 msk vaniljsocker, 1 tsk pepparkakskryddor eller 1 tsk citronarom mot slutet av kokningen.
Inga recensioner än. Bli den första att ge en recension!
Din epostadress kommer inte att visas.
Hallongräddbullar med hallonsmak gjorda med vackra skal gjutna i vår 3 Part Mold. Formen kommer i tre delar med vilka...
Fortsätt läsaCirka 10 styck Lyckas lätt Upp till 20 Min Recept på superenkelt, socker- och glutenfritt hemgjort godis. Passar lika bra...
Fortsätt läsaRecept av Elena Braccia Cakesicles är en slags cake pop fast i en lite större form. Ofta fylls dessa med kakdeg,...
Fortsätt läsaLäckra, mjuka och sega chocolate chip cookies förvandlade till roliga monster med hjälp av nonstop och sockerögon. Hemligheten i detta...
Fortsätt läsa