Recept av: Emma Brink Rask
Lyckas lätt
Upp till 30 Min

Ingredienser:
Chokladskålar:
Övrigt:
Gör såhär:
1. Gör chokladskålarna enligt anvisningarna på formen.
2. Vispa grädden lätt med oboy.
3. Spritsa eller klicka ut grädde i hjärtskålarna. Lägg sedan en skopa vaniljglass. Strö ut maränger, marschmallows, och crisp pearls. Pudra lite oboy över. Servera direkt.
Inga recensioner än. Bli den första att ge en recension!
Din epostadress kommer inte att visas.
Hemgjord glass på pinne är fantastiskt enkelt att göra själv. Genom att använda en glassform kan du skapa egna smakvariationer...
Fortsätt läsa
Cirka 6 -9 styck Lyckas lätt Upp till 60 Min Här kommer ett recept som får alla lakritsälskare att jubla!...
Fortsätt läsa
Läckra, mjuka och sega chocolate chip cookies förvandlade till roliga monster med hjälp av nonstop och sockerögon. Hemligheten i detta...
Fortsätt läsa
Recept av: Emma Brink Rask Sega och krispiga jordnötskakor med rice krispies omslutna av choklad. Goda chokladbars som görs utan...
Fortsätt läsa