Recept av: Emma Brink Rask

Ingredienser snickersfyllning:
Övrigt:
Gör såhär:
1. Häll allt utom rice krispies i en kastrull och värm tills det har smält ihop. Det ska alltså inte kokas länge utan bara värmas ihop. Vänd sedan ner rice krispies och rör om till en jämn massa. Låt den svalna något.
2. Temperera chokladen och följ sedan anvisningen på formarna. Fyll upp choklad till kanten, tryck till formarna och låt dem sätta sig i kylen. Du kan även låta dem sätta sig i frysen de sista minuterna.
3. Lossa chokladskalen från formarna och ta bort ev kantspill. Sätt tillbaka dem i formarna och fyll dem med snickersmassan. Tryck till så att du har en jämn yta. Temperera ny choklad och fyll igen ett tunt lager över fyllningen. Sätt tillbaka i kylen tills det stelnat.
Inga recensioner än. Bli den första att ge en recension!
Din epostadress kommer inte att visas.
Cirka 1 långpanna 20×30 cm Lyckas lätt Upp till 60 Min Recept på en klassiker som får en god och...
Fortsätt läsa
1 pajform Lite träning krävs 70 min Ingredienser: 100 g pepparkakor 75 g smör Fyllning: 6 dl vispgrädde 1,5 dl...
Fortsätt läsa
Cirka 15 – 20 styck Lyckas lätt Upp till 40 Min Recept på vita chokladbräck som toppas med underbara röda...
Fortsätt läsa
Cirka 10 styck Lyckas lätt Upp till 20 Min Recept på superenkelt, socker- och glutenfritt hemgjort godis. Passar lika bra...
Fortsätt läsa